dijous, 26 de juny del 2008

estereo

Diumenge vaig anar a l'hospital de valls perque tenia la orella dreta totalment tapada i la esquerra parcialment, a més d'un mal de cap extrem. Després d'una hora d'espera (era urgències) una doctora em va diagnosticar un tap de cerumen total a l'orella dreta i un tap de cerumen parcial a l'orella esquerra. Em va dir que m'hi posés una gota d'oli d'oliva al dia i que al cap de 4/5 dies anés al CAP; que ells no treuen taps de les orelles.
Passats 3 dies vaig al CAP i em diuen que passi demà que una infermera em farà un volant per l'especialista; que ells tampoc treuen taps de les orelles. L'endemà la infermerà em fa el volant i em diu que vagi a l'enessim mostrador, per demanar hora per l'especialista, amb un informe de caràcter "preferent". A l'enessim mostrador, em diuen que tinc hora el proper 27 d'agost amb l'especialista. Jo els indico que al volant s'hi pot llegir "preferent". Corregeixen la visita, avançant-la al 22 d'agost. M'apunten en un paper amb boli el metge, dia i hora.
Arribo a casa després d'haver destinat 4 hores de la setmana en visites estúpides a metges i funcionaris estúpids. Truco al metge que tenia a la mútua privada, de quan la tenia gratuïta gràcies a la meva mare que era funcionària. La infermera em pregunta si puc anar-hi aquella mateixa tarda. Puntualment, em fa passar i un metge simpàtic em treu els taps de cerumen. Pago 70 euros i torno a sentir-me bé. Només he perdut mitja hora.
Diuen que Espanya és un país avançat. Diuen que estem en la societat del benestar.
Cada mes paguem un munt de diners d'impostos, i així és com ens ho paguen. Desgraciats!

dimarts, 24 de juny del 2008

Definició

embrutapapers: dit d'un/a periodista "barato/a".

Aconseguit nou adjectiu, aparegut al diari Avui d'avui. Grandios!