dimecres, 30 de juliol del 2008

no hi ets

Des que no tinc TV m'he conformat a escoltar la radio... Un dels millors programes que he descobert es 'No hi som per festes' a RAC1. (sobretot la primera hora) és impressionant. És un programa que s'emet de 21 a 23, i us el descriu el mateix RAC1: "Converses amb un bomber, un jardiner, un quiosquer, una barretera, un pagès… Fenòmens comentats per Sergi Pàmies i J. M. Ganyet. Amics que passen contactes des de la Morera fins a Dubai, passant per Berlín. Músiques d’autoajuda per quan ja és fosc. Records borrosos de telesèries antigues. Una escriptora, una pallassa, un publicista, una cantant, uns estudiants… responen tranquil·lament. Periodistes que confessen el seu esport d’estiu preferit…" Total, de tot. Música, viatges, TV i personatges molt freaks. Per no perdrese'l.

dijous, 24 de juliol del 2008

bull

ja n'estic fart de beure'm el cafè calent. al final, he optat per demanar un "café con leche, con la leche natural, por favor". És evident que era massa difícil per al cambrer entendre: "cafè amb llet, amb la llet natural, per favor"... Suposo que és la diferència entre l'accent obert i el tancat a 'cafe'. Després diuen que el castellà està perseguit. A mi em persegueix la llet bullint. Fuck!

dimarts, 22 de juliol del 2008

quin jugador de la NBA soc?

WHAT BASKETBALL PLAYER ARE YOU LIKE?!?!?!?!?! 18 DIFFRENT POSSIBLE RESULTS
Jermaine O'neal
Jermaine O'neal
Your Jermaine O'neal! Your a very well rounded player. Your kind of underated by your peers but you can shut them up in a game anytime. You dominate the post up move and inside the paint. O yea and your my fav player then.

divendres, 18 de juliol del 2008

[M01] hednoize


Comencem amb les recomanacions musicals... com a mínim, auto-recomanacions o auto-recordatoris de grans àlbums. El primer d'ells serà l'últim que he descobert: HEDNOIZE "Searching for the end". Un disc de l'any 2000 (que vell que sembla ara ja) el·laborat per dos persones anomenades: Daniel Lenz i Brent Daniels. Em sembla que algun prové dels KMFDM (es igual...). La veritat es que el cantant es ESPECTACULAR! La música: una mescla de NIN amb electro. Suau. Per passar 54,38 minuts capturat per la música. Molts temes a destacar; però potser els grans moments son "Crazy Boy", "Devil's train" o la primera de totes "Loaded Gun". Tu mateix... (o jo mateix).

diumenge, 6 de juliol del 2008

Ràbia continguda


En aquest estat espanyol on estem inclosos, una plataforma (nom desafortunat) vol imposar una llengua per sobre les altres. Evidentment, ningú es mereix la pena de mort; en principi. Però hi ha certs col·lectius de persones que... Ràbia. Davant de coses així, de veure com la teva llengua i la teva cultura estan quedant arraconades, i que surten els de la cultura invasora dient que estan marginats... és de subnormals. Però bé, com que ningú sembla voler arreglar-ho, la solució, aviat o tard, serà emigrar. Prefereixo no estar en un país on no som benvinguts. Potser tenim sort i aquesta merda d'estat espanyol es desintegra. Independència.