dimecres, 23 de desembre del 2009

imbècils

Per fer front a l'avorriment nadalenc, i al fred que no t'empeny a sortir de casa, estas més temps connectat al internet. I, inevitablement, acabes llegint al diari Marta la notícia del partit de futbol entre les seleccions de Catalunya i Argentina. El reino de granada, el califato de cordoba, Franko, el rei de Mallorca, ibi, iaie i demés impostos (suposo), las capitulaciones de santa fe, el mein kampf, felipe quinto (evidentment), los reyes catolicos, mirad vuestro DNI (no podia faltar!!!), la patronal, el Barça fora de la lliga españñola (ja?), consultes, insults... el millor comentari: "me hace gracia que (el diari) Marta ponga a Catalunya en la (sección de) futbol internacional". Quant de degenerat. Què beuen tota aquesta colla? Son els carajillos de després de dinar? Tanta ràbia fa aquest partit de costellada anual? Havien d'organitzar una patxanga semblant a Madrid, al mateix dia a la mateixa hora? A la cadena número 4 han de dir que "quasi 50 mil espectadors al Bennabéu i quasi 50 mil al Camp Nou", quan les xifres oficials son al voltant de 53 mil i 38mil... Jo no entenc res. Jo no pertanyo al país d'on és tota aquesta gent. Imbècils.

dijous, 17 de desembre del 2009

100% democràtics

Fa uns quants anys, hi va haver un "individu" que va prohibir VOTAR. Ara n'hi ha uns altres que també ho volen fer. Votar és democràcia? Els que ho volen prohibir, ho són?

dilluns, 14 de desembre del 2009

95% independents!

Tots queden retratats:
EL PAIS, ben amagadet, diuen que 94% sí i 70% d'abstenció.
LA VANGUARDIA, primera notícia, 94,9% sí, participacio 30%.
EL PERIODICO, també en primer lloc, titula "Tots contents", amb participació del 27%.
VILAWEB, evidentment, 95% si, participació 30%.
AVUI, donant-ho tot, afirma que "Les esquerdes resorgeixen en el si de l'organització de les consultes sobiranistes".
3cat24.cat, també demostrant qui els mana, destaca "Fissura en el moviment que impulsa les consultes".
EL MUNDO, jutgeu vosaltres mateixos les semblances, destaca "Crisis entre los promotores de las consultas soberanistas".
ABC, evidentment també, diu que "Las consultas independentistas pinchan con una participación por debajo del 30%". Ben amagadet.
A la pàgina de EL PUNT és impossible accedir, no sé per què es compliquen tant. No he mirat més. Tot això eren els titulars grans...
La única veritat és que en els municipis on s'ha celebrat democràticament la consulta, Catalunya ha de ser independent! 95% sí. Les dades així ho diuen:
http://www.vilaweb.cat/noticia/3666868/index.html
Putaspañña!

divendres, 11 de desembre del 2009

Telebrutícies

Necessaria mostra d'estupiditat mensual. Pels fans: aquesta web. Fan t-shirts i tot!