dissabte, 27 de febrer del 2010

i tu?

"Si considerem que la història és un procés obert, cada ciutadà hauria de participar en la seva construcció". Fritz Stern (en el seu idioma, suposo).

dimarts, 16 de febrer del 2010

dissabte, 13 de febrer del 2010

Fl*og you!

Uns quants enrere no hi havien blogs. Avui em pregunto què passava amb tots els pensaments, idees absurdes, reflexions o senzillament paraules que hi ha escrites en milions de blogs personals a tot el món. Realment a algú li importa tot això? Sé que el que faig en aquest precís moment és això: apuntar aquesta gran tonteria. Segur que els que escriv(en)i(u)(m) en un blog, son gent que li agrada llegir/escriure. I abans? Només llegien? S'ecrivien diaris personals que no podia llegir ningú? I així, ara els diaris son a la vista de tothom? No espero cap resposta a cap d'aquestes preguntes. Aquest és un blog personal d'algú que mai ha escrit un diari secret. Jo només faig servir això com a recordatori personal, perquè tinc molt mala memòria. Quan el sr. Blogspot deixi d'existir, també ho faran tots aquests escrits, dibuixos, videos... Seré el mateix, no ho recordaré. Però com que tenim poca feina, perdem el temps escrivint rucades. A vegades no entenc què ens motiva a llegir els pensaments d'altres persones... un "avui he pensat que hauria de passejar més pel parc, escoltant el grup X, reflexionant sobre la bellesa dels arbres" interessa a algú? Potser coneixes molt a la persona en qüestió, però mai parleu d'aquestes coses. És tot això dels blogs una comunicació només virtual de pensaments? És, com apunta el sr. SenseSostre, informació inútil? És una forma d'auto-obrir la nosta ment al món virtual? És fruit tot això de la manipulació dels mitjans de comunicació? No, tampoc espero cap resposta d'aquestes últimes preguntes. És, com he dit, un altra reflexió que quedarà escrita i hem recordarà que algun dia la vaig pensar i escriure. Però potser abans que el sr. Blogspot s'extingeixi, et borraré jo.

dimarts, 9 de febrer del 2010

dimarts, 2 de febrer del 2010

La ciutat

El nou single del sr. Gerard Quintana: una fotografia real/simpàtica de la ciutat de Barcelona. Al disc hi ha altres bones cançons.