diumenge, 27 d’abril del 2008

estrany


La veritat es que fins fa poc no havia vist cap bitllet de 500... aixi que la imatge que vaig tenir a les mans em va sorprendre. Sort que aviat vaig pagar.

dijous, 24 d’abril del 2008

kill them all


Després de la gran campanya de màrketing, no és gens extrany que el llibre d'aquell escriptor desconegut per mi fins fa pocs dies (un tal sifón) hagi vengut més que cap altre. El que em sembla injustificable és que sigui en castellà i que no hi hagi ni la opció d'escollir. Una festa tant catalana, sense reivindicacions polítiques, amb tantes senyeres... i tot és un sense sentit. La major part dels llibres que es venien eren en castellà. És que cap editor veu que aquest és el moment de fer negocis amb la nostra llengua? No ho entenc.
També crec que la música s'hauria d'unir cada 23 d'abril als llibres i a les roses. Tant que es queixen les botigues de discos i tampoc mouen un dit. Sempre estiren els cables els de sempre. Un apalancament general com de costum... A ningú se li ha acudit regalar una rosa per cada disc que compris el dia 23 d'abril? Tampoc ho entenc.
Tot i així, el 23 d'abril sempre és un dia especial. Don't kill the dragons.

diumenge, 20 d’abril del 2008

Tots els sons


Aquest cap de setmana he estat provant Arturia Minimoog (versió virtual). A part, també he estat buscant el manual, després de perdre'm durant 2 hores amb un ritme 4x4 provant aquest sinte que ofereix infinites possibilitats. A part d'això, també recomano el bloc TodoSonido on he trobat algunes eines interessants.

dissabte, 19 d’abril del 2008

Per què?

Després de tenir tants espais a la xarxa, arriba un moment on has d'aclarir-te, per no morir encegat per noms d'usuaris, passwords i altres cyber-identificacions. He estat tancant alguns d'aquests espais a internet, i ara només em queden 2 myspaces i 3 comptes de correu (que he decidit mantenir per varis motius). Però també he decidit obrir aquest bloc. Per què? Perquè és un calaix.