dimarts, 26 d’agost del 2008

Càlcul

Segurament anar a la peluqueria surt més car que agafar el taxi... comproveu el preu/minut en el sexe masculí.

divendres, 22 d’agost del 2008

100 euros i una pena de mort

Hi ha petits moments que et canvien la visió del món. Com per exemple quan, tant tranquil, puges al cotxe i veus q t'han robat el radio. Sempre he cregut que la pena de mort era un càstig bastant excessiu, però en AQUELL INSTANT he cregut que era allò just i necessari. Hi ha vides que valen poc. Quin tros de subnormal ha de voler un radio que no tenia ni marca, que era el més barat de tots (perquè ja l'havien robat un cop) i que s'escoltava malament? El problema però, és més greu; ja que a sobre el cotxe seguia tancat i no tenia cap senyal de força. És això el comunisme? Això és trencar el dia a qualsevol persona. Un disgust. Maleït. Seguiré transformant la meva idea sobre el món i els éssers que l'habiten poc a poc. Així com canvia també, la meva opinió sobre la pena de mort. De veritat. De moment, em fa molta pena el degraciat-fill-de-puta que me l'ha robat.

dissabte, 16 d’agost del 2008

Totes les ciutats


Hem tornat dels Països Baixos. Hem vist Utrecht, Eindhoven i Amsterdam. Si algú m'apuntés amb una pistola i em fes triar, em quedo amb Utrecht. Amsterdam estava ple de gent, hi ha massa restaurants (de tots els tipus) i és abusivament car. Eindhoven és una ciutat estàndard, amb res que destaqui. Sí, la ciutat del PSV i de la Philips. I de la merda de Evoluon (mai facis cas de la oficina de turisme). Per tant, només queda Utrecht; una ciutat amb un nucli antic petit i acollidor, amb uns pocs petits canals i un de principal (Oudengracht), una catedral i la seva (separada) altissima torre. Té algun coffeshop, té un festival de música industrial, té un polígon industrial, i poc més. Ah, i un cuchitril. Never more B&B Hostel. Però Utrecht és acollidor, i això és el més important. És totalment arbitrari, però per exemple jo a Sevilla mai hi viuria i a Utrecht si. Molta gent pensarà coses diferents. Totes les ciutats holandeses son famoses gràcies als seus equips de futbol. Que gran! I totes les persones son d'algun equip. Qui tria? Ningú ho sap. Soc fan del FC Utrecht.

impuls

Enveloped in a sentiment,
a sound that rushes over me.
Engage an impulse to pretend
I have a faith as pure.
Not forgetting what it means to dream.
Indulging everything.
Entertaining thoughts that I've the strength
of those I yearn to be.
Cheers and tribute greet the saviours.
Reckless thoughts survive.
Anachronistic and impulsive.

dimarts, 5 d’agost del 2008

Orquestra amb músics infinits


Ahir vaig "adquirir" un nou sintetitzador virtual. PRO-53 de Native instruments. Es senzillament INFINIT. vaig estar probant tots els presets que porta i en 2 hores no vaig poder acabar. Jo crec que ja puc escriure un disc sencer amb aquest instrument + el meu apreciat Vanguard. Dues eines imprescindibles per fer bona musica. All the bass belongs to us!