dimecres, 30 de juny del 2010

No és el millor moment

Aquest és el post número 98 i ara mateix és l'últim que escriuré en aquest blog. Fins i tot, he estat a punt de borrar 97 posts, però aquí es quedaran. Fins quan sigui.

dissabte, 26 de juny del 2010

VuVuzeles a Vic

Ara que son actualitat les seleccions esportives, gràcies al Mundial de futbol, paral·lelament s'està disputant la Copa Amèrica d'hoquei patins. Una competició en la qual que ens deixen participar com a país. Una competició estranya ja que participen equips americans (com diu el nom) i Alemanya, Catalunya i Sud-Àfrica. S'està disputant a Vic. A més a més, comparant-ho també amb el Mundial de futbol, a la Copa Amèrica es juguen paral·lelament la competició masculina i femenina (una mica com els tornejos de tennis). Tota la informació està aquí. De moment, els catalans estan a semifinals (vs. Brasil), i les catalanes també a semifinals (però vs. Alemanya). Segurament, la coja d'hoquei-patins no haurà volgut participar per no fer el ridícul. Hauria d'anar només amb un patí?

divendres, 25 de juny del 2010

dark clubs

Fa uns anys veníem de molt lluny (o bastant lluny, segons des d'on ho mirem) per anar a aquestes sales de música sorollosa i bars oferidors d'alcohol, altrament anomenades discoteques. Ara estan més a prop, i després d'uns 7-8 anys (mala memòria) encara hi anem traient el cap. No som els mateixos, això sí. Però és igual. De tant en tant és bonic re-viure una nit en una sala fosca, beure uns combinats ben bons i escoltar aquells (ara sí) clàssics de la sala. Dos clàssics que amb les noves tecnologies del segle vint-i-tres mil, he immortalitzat en aquest blog:


Son "Hellraiser" i alguna cançó mítica de To/Die/For, un grup finès. Gran qualitat visual i musical amb aquestes noves tecnologies. Algun dia tot això s'esborrarà i no hauran servit de res totes aquestes línies escrites. Ho vaig avisant, tot i que quan passi, ningú ho podrà veure. A no ser que siguis un tipus especial que fa print-screens, però això ja seria un altre tema...

dimecres, 23 de juny del 2010

dilluns, 21 de juny del 2010

general

PANEM CIRCEM

dissabte, 12 de juny del 2010

Juga la teva partida

Això no pretén ser un altre post de fucktheworld, però veig massa diàmetre d'ulleres, massa colors d'ulleres, massa punks artistes amb uns pares multimilionaris, locals d'artistes visuals caríssims, moltes @s, massa cantautors ploramiques (castellans), ciment i més ciment, empreses que es dediquen a fabricar aire, grups amb massa pedals cars, sous estratosfèrics i sense-sous, i ningú hi vol posar remei. Cada vegada més, quan veig unes eleccions (democràcia), crec que s'ha de votar a allò diferent, al canvi d'aires, als que encara no han trencat/robat/millorat res.
Massa gent es queda a casa tranquila, indefensa, decebuda... i ells sempre ho tenen tot a favor. Fan el que sigui per comprar la ment d'allò incert. Apliquen mesures que semblen bones per al ciutadà/client, quan a darrera (la que no diuen) hi ha amagada la bona per ells. Penso que si al poder entren uns de nous, almenys trigaran a saber funcionar el joc. Això tots sabem com funciona. Al final sabem el truc. Tot té aquell punt feble. Ells també. No pot ser que sempre se surtin amb la seva.
A tu també et fan encara el dinar?

dimecres, 9 de juny del 2010

Await

[Un moment d'espera patrocinat involuntariament]